Lid worden van VVvA

Wat brengt het lidmaatschap u?

De Wereld van de Geschiedenis – museumpark Archeon draait vrijwel zonder subsidies en juist daarom is uw steun is belangrijker dan ooit! Met uw contributie en eventuele andere giften maakt u het mogelijk om nieuwe archeologische projecten aan te pakken in Archeon.

Welke rechten op korting geven de diverse pasjes?
- VVvA pas geeft recht op 50% korting op de entree voor het lid zelf en maximaal 4 introducees.
- Vrijwilligerspas geeft het recht om 1 persoon gratis mee te nemen. Deze gratis entree is bedoeld om die introducee te laten zien wat de vrijwilliger in het park doet en dusdoende hem of haar te prikkelen om zelf ook vrijwilliger te worden. Om te voorkomen dat de kassamedewerkers een ingewikkelde administratie moeten gaan bijwonen wordt besloten dat een vrijwilliger – inclusief de vrijwilliger “achter de schermen”- ook het recht heeft om gratis een introducee mee te nemen als hij/zij niet aan het werk is. De vrijwilliger moet hier echter prudent en terughoudend mee om gaan.
- Als de vrijwilliger komt werken geeft de vrijwilligerspas ook recht op een parkeermunt. Als de vrijwilliger gewoon als bezoeker komt, moet hij/zij betalen voor het parkeren, tenzij hij/zij na afloop pannenkoeken blijft eten.
- Alle vrijwilligers, zowel de parkvrijwilligers als de vrijwilligers die werken in de administratie, de commissies of de besturen, hebben recht op een vrijwilligerspas.

N.b. als je zelf nog geen 18 jaar bent, dienen je ouders eerst toestemming te geven op het lid worden.

 

Aanmeldformulier alleen lid worden; hier aanklikken.

Indien je meteen lid én vrijwilliger wilt worden, gebruik dan s.v.p. dit aanmeldformulier.

(s.v.p. printen, invullen en afgeven of opsturen).

 

 

Als A-lid:

- u steunt het Archeon met projecten en donaties

- kunt u met korting mee op excursies naar andere archeologisch interessante· plaatsen in binnen- en buitenland.

- ontvangt u het hele jaar 50% korting op de toegang tot Archeon. (max. 4 personen per keer)

- heeft u recht op twee Vriendendagen in het park (gratis entree).

- ontvangt u jaarlijks tenminste 4x d digitale Vriendennieuwsbrief NoVA.

- kunt u gratis naar onze ca 10 lezingen over archeologie en geschiedenis

Wij, de meer dan 350 leden, vrijwilligers en donateurs van de Vereniging Vrienden van Archeon, dragen het archeologisch museumpark Archeon vanwege zijn unieke opzet een warm hart toe. We willen dat graag zichtbaar maken, daarover geïnformeerd worden en daarbij betrokken blijven. Bovendien hebben we een ruime belangstelling voor (experimentele) archeologie en degeschiedenis van Nederland.

Lidmaatschapstructuur 2018

Lidmaatschappen 2017 VvvA V2
 

 

Lidmaatschapsvormen 2018

Er zijn verschillende vormen van lidmaatschap bij de Vrienden van Archeon. Je kunt alleen lid worden of lid en tevens vrijwilliger. Vrijwilligers die actief zijn hebben zelf het hele jaar gratis toegang. Daarnaast hebben museumjaarkaart houders ook het hele jaar gratis toegang.

Vrijwilligers worden automatisch B-lid van VVvA, betalen 12,50 euro per jaar en hebben daarmee o.a. recht op begeleiding en edicatie. Uiteraard kunnen vrijwilligers ook kiezen voor het A-lidmaatschap. (zie hieronder). (o.v. ALV 8 april 2017).

 

Er zijn verschilende vormen van lidmaatschap: 

Basis: het A-lidmaatschap geeft recht op 50% korting op de toegang in Archeon (hele jaar voor 4 personen), toegang tot: toegang tot de VVvA lezingen || deelname aan de excursies (tegen kleine vergoeding) || toegang tot de ALV’s per jaar (Waarvan een in combinatie met de Vriendendag met dagprogramma en toegang  op Archeon) || de digitale NoVA welke via mail wordt toegestuurd. (4x per jaar) || VVvA nieuwsbrieven.

OPTIONEEL: NoVA als gedrukt magazine € 10,00 extra. (porto etc.)

•Individueel lidmaatschap € 25,00 per jaar (vanaf 25 jaar)

•Jongeren lidmaatschap tot 25 jaar (individueel) € 12,50 per jaar

•Gezinslidmaatschap € 45,00 per jaar

Bedrijfslidmaatschap (bedrijven € 75,00 | scholen € 40,00 per jaar

 

Het waarborgen van de privacy van onze leden en onze vrijwilligers is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Door de informatie en onze diensten op te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. Lees hier de privacy policy van VVvA.

 

 

Ja, ik wil lid worden van VVvA!

Lijkt het je leuk om ook wat te betekenen voor Archeon en wil je lid en evt. ook vrijwilliger worden van VVvA, vul dan dit FORMULIER in. (N.b. als je nog geen 18 bent, dienen je ouders toestemming te geven)